rust en ontspanning in de oudste stad van Holland aan de rand van de natuur

 

 

 

Copyright 2011 AHL De Kleine Rug


Doe het zelf

De Kleine Rug is een doe het zelf hotel, dit betekent dat u zelf voor uw maaltijden moet zorgen. Dit betekent ook dat er van u als gast een bijdrage in de schoonmaak verwacht wordt. Ook gebruikers van het kampeerterrein en de blokhutten wordt om een bijdrage gevraagd. Van gasten vragen we dat ruimten en materialen die gebruikt zijn schoon worden achtergelaten. Ook in ruimten die gezamenlijk worden gebruikt wordt gevraagd een handje te helpen. Bij de gastheer of vrouw kunt u schoonmaakmateriaal en advies vragen.

Milieu

Omdat al onze afvoeren op de septictank uitkomen, mogen er alleen biologisch afbreekbare schoonmaak- en afwasmiddelen worden gebruikt, die de huiswacht u gratis verstrekt.

Stiltetijden

Tussen 23.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends moet het op het terrein en in het huis stil zijn, zodat andere gasten kunnen slapen als zij dat willen. Ook mogen de douches in het huis dan niet gebruikt worden.

Aankomst en vertrek

Vanaf 14.00 uur bent u welkom in ons huis. Op de dag van vertrek moeten de kamers uiterlijk om 11.00 uur schoon opgeleverd worden ter controle door de huiswacht. Dit geldt OOK voor groepen die in het weekend het huis huren of doordeweeks deelnemer zijn van arrangementen en derhalve tot 16.00 in het huis mogen verblijven. Onze schipper vaart u daarna weer naar de overkant.

* U kunt naar De Kleine Rug geen huisdieren    meenemen.
* In het huis mag niet gerookt worden.

De schipper vaart dagelijks tussen 8.00 en 22.30 uur, op afspraak, of bij drukte ieder half uur.